21:20 / E Enjte, 30 Nëntor 2023 / L K

AAK mbanë takim pune në Gjakovë në kuadër të takimeve profesionale e sektoriale

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka mbajtur takim pune në Gjakovë.

Takimi është kryesuar nga drejtori Durim Halilaj, në kuadër të takimeve profesional e sektoriale.

Postimi i plotë:

Takim pune i AAK-së, i mbajtur në Gjakovë, kryesuar nga drejtori Durim Halilaj, në kuadër të takimeve profesionale e sektoriale.

Mirënjohës për degën e AAK-së Gjakovë dhe për kryetarin e degës z. Ardian Gjini!

Përkushtim, seriozitet e profesionalizëm për tema të rëndësishme në dobi të vendit e të qytetarëve!

AAK është e do vazhdoj të jetë zgjidhja e duhur e problemeve të këtij vendi!