15:53 / E Martë, 28 Maj 2024 / LB

Afrim Gashi zgjidhet kryetar i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut

Afrim Gashi është zgjedhur kryetar i Kuvendi të Maqedonisë së Veriut.

Ai u zgjodh me 76 vota pro dhe gjashtë kundër dhe asnjë abstenim.

Afrim Gashi është pjesë e  koalicionit VLEN.