22:04 / E Mërkurë, 12 Qershor 2019

Agjentët special nga SHBA-ja në Prishtinë, për Clintonin dhe Albrightin!

Delegacioni nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në krye me presidentin Bill Cliton, sekretaren, Medeline Albright si dhe komandantin e NATO-s, Wesley Clark, kishin një mbrojtje të veçantë.

Përpos Mbrojtjes së Afërm nga Policia e Kosovës, ata me vete kishin edhe një “armatë” sigurimash amerikanë.

Indeksonline ka realizuar disa fotografi ku shihen agjentë nga SHBA-ja të cilët ishin vigjilent në punën e tyre.

Më poshtë, fotot në sheshet e Prishtinës/ /Indeksonline/Alban Muhaxheri/