19:22 / E Mërkurë, 19 Shtator 2018

Ai po më lë për shoqen time të ngushtë, dhe do jetojnë afër shtëpisë sime- Çfarë të bëj?

Burri im më ka lënë për shoqen time më të mirë. Madje ata kanë pasur guximit të më pyesin për t’i ndihmuar atij të i mbledh gjësendet e tija dhe të gjitha mjetet në garazh.

Ne ishim së bashku për 19 vjet dhe unë po e kam të vështirë ta përballojë këtë gjë,veçanërisht pasi ai tani jeton në një rrugë me poshtë me gruan që mendova se ishte shoqja ime.

Ai dëshiron një divorc, por që ne ende të jemi miq. Nuk mund ta përballojë këtë. Unë jam 39 vjeç dhe ai është 41. Shoqja ime është 38 vjeç.

Do të ishte shumë më e lehtë nëse do jetonin diku tjetër.

Por tani për tani unë nuk mund të përballojë të nëse do i takojë kur të dal.

Kjo po më bën që të burgosem në shtëpinë time.

Përgjigja:

Është e vështirë të besosh se burri yt mund të jetë kaq i pandjeshëm.

Ju keni të drejtë që nuk përpiqeni që të jeni miq. Ai është duke mohuar se sa ju ka dëmtuar dhe po përpiqet të lehtësojë ndërgjegjen e tij.

Bëni gjithçka që mundeni për të shmangur vendosjen e tyre duke u bërë fokusi i jetës suaj.

Qëndroni me familjen dhe miqtë sa më shumë që të jetë e mundur, i lini ata të qëndrojnë me ju ose të shkoni në pushime nëse mundeni./Indeksonline/