07:26 / E Mërkurë, 16 Tetor 2019

Aksion policor në veri, arrestohen dy të përfshirë në vrasjen e Oliver Ivanoviqit

Forca speciale të Policisë së Kosovës kanë ndërmarrë sot në orët e hershme të mëngjesit një aksion në veri të vendit me ç’rast janë arrestuar dy persona.

Personat janë arrestuar me urdhër të Gjykatës Speciale dhe dyshohet se janë të përfshirë në vrasjen e Oliver Ivanoviqit.

Një prej të arrestuarve është Rade Basara, hetues policor në veri.

Ai ka udhëhequr hetimet për vrasjen e Oliver Ivanoviqit dhe dyshohet për fshehjen e provave.

Sipas burimeve policia ka dështuar të arrestojë edhe personin e tretë që është Zhelko Bojiq, shef i operativës së policisë për rajonin e veriut të Mitrovicës.

Të arrestuarit janë dërguar në Prishtinë ndërsa derisa në këto momente aksioni po vazhdon në Komunën e Leposaviqit.

KosovaPress ka kontaktuar me zëvendësdrejtorin e policisë për rajonin e veriut të Mitrovicës, Besim Hotin, por ai nuk ka konfirmuar detaje duke thënë se aksioni është udhëhequr nga Prishtina.

Ndryshe, mbi 100 policë kanë marrë pjesë në këtë aksion.