14:49 / E Martë, 27 Shtator 2022 / LB

Aktori Kabashi del me një propozim për ndërprerjen e grevës

Aktori Astrit Kabashi ka dal me një propozim për ndërprerjen e grevës. Kabashi teksa ka elaboruar propozimin e tij me dy pike ka kërkuar ndaljen e grevës.

Fillimisht ai ka kërkuar që mësimdhënësit ta pranojnë ofertën e qeverisë dhe të dalin në punë. Në anën tjetër, ekzekutivi të marr si obligim që ligji i pagave të hyj në fuqi më 1 janar.