13:54 / E Martë, 12 Qershor 2018

Aktorja tregon se si ajo përfundoi duke pasur numrin e Donald Trump në telefonin e saj

Aktorja Alicia Silverstone dhe Donald Trump kishin shkëmbyer numrat e telefonit rreth 10 vjet më parë.

Por para se të hidhen konkluzione duhet të mësohet llogaria e plotë e asaj çfarë ndodhi.

Në shfaqjen e vonshme me Stephen Colbert, ylli i Clueless tha se ajo dhe Trump kishin një takim pë r të folur për panelet diellore dhe se emri dhe numri i tij është ende në telefon deri më sot, shkruan Indeksonline.

Pra, çfarë ndodhi saktësisht?

“Isha në një nga emisionet e tjera të bisedimeve gjatë ditës duke folur për planetet diellore dhe qumështin e mëndafshit dhe Trump tha se ishte me të vërtetë i interesuar dhe ne shkëmbyem numrat në mënyrë që të vazhdonim këtë bisedë për planete diellore.Kështu që u takova me të” , ka thënë ajo.

Silversonte tha se ishte e vlefshme të takohesh me të.

Mirëpo interesi i supozuar  i Trump-it në planet diellore nuk solli asgjë. Ai ishte, sipas Silversonte shumë i shqetësuar për koston. Në fund të fundit për aq sa di, ai zgjodhi të mos vendoste panele diellore në ndonjë nga ndërtesa te tij.