11:14 / E Mërkurë, 30 Tetor 2019

Alternativa më e mirë në tregon vendor, Sinalco Kosova

Sinalco Kosova është shëndrruar në pijen freskuese nga më të kërkuarat në vend. Pija e cila mbanë vulën e Gjermanisë, por që prodhohet në Kosovë ka shtrirë rrjetin e saj kudo në Kosovë.

Ujë i bjeshkëve të Istogut dhe “recepti” fantastik nga Gjermania e bëjnë Sinalcon një pije ideale për familjet kosovare.

Të gjitha shijet e Sinalcos e kanë të veçantën e saj, ndërsa kompania kosovare është duke punuar që ky rrjet të zgjerohet edhe më shumë. Sinalco Kosova prodhohet në Vrellë të Istogut.

Që nga vënia e taksës 100% ndaj produkteve serbe, Sinalco Kosova ka qenë edhe më e kërkuar nga blerësit kosovarë.