14:41 / E Martë, 17 Prill 2018

Aplikacionet online tA� cilat iu bA�jnA� tA� pasur

TA� gjithA� ne humbim orA� tA� tA�ra tA� fokusuar nA� ekranet e telefonave tanA� tA� a�?menA�ura��, e pse tA� mos fitojmA� para derisa e shfrytA�zojmA� aq shumA� kA�tA� paisje?
Sipas njA� liste tA� publikuar nga EarnLite, e cila ka publikuar aplikacionet mA� tA� mira pA�r vitin 2018, kA�ta janA� aplikacionet mA� tA� mira tA� cilat mund ta��ju sjellin para shtesA�.

1. Foap

Ky aplikacion ju mundA�son tA� fitoni para duke bA�rA� fotografi. Nuk ka asnjA� kufizim, dhe ju mund tA� pA�rcaktoni A�mimin qA� dA�shironi. MundA�sitA� pA�r tA� bA�rA� para nga ky aplikacion janA� pafund, sapo tA� keni hapur njA� llogari ju do tA� habiteni se A�farA� shuma tA� parave njerA�zit janA� tA� gatshA�m tA� paguajnA� pA�r njA� foto qA� ju mund ta keni bA�rA� rastA�sisht.

Foap A�shtA� i disponueshA�m nA� paisjet iOS dhe Android, pa pagesA�.

2. Slidejoy

Nuk ka asgjA� tA� komplikuar nA� lidhje me kA�tA� aplikacion, pasi ta keni instaluar njA� reklamA� do tA� shfaqet nA� ekranin tuaj. Dhe ju do tA� fitoni para sa herA� qA� tA� hapni telefonin tuaj.

Ky aplikacion A�shtA� i mundur vetA�m pA�r pA�rdoruesit e sistemit Android.

3. BookScouter

NA�se doni ta��i hiqni qafe librat e vjetA�r, por nuk jeni tA� interesuar ta��i jepni falas, ky aplikacion A�shtA� pA�rgjigja juaj. Ajo qA� ju duhet A�shtA� skanimi i barkodit tA� librit me aplikacionin nga telefoni juaj dhe aplikacioni automatikisht shfaq mundA�sitA� se me A�farA� A�mimi mund ta��a shisni librin tuaj.

BookScouter A�shtA� i disponueshA�m pA�r paisjet iOS dhe Android, pa pagesA�.

4. Ipsos i-Say

NA�se dA�shironi tA� shkarkoni njA� aplikacion tA� anketave, por nuk dini se cilin tA� zgjidhni, provoni i-Say; i cili A�shtA� krijuar nga Ipsos, njA� nga kompanitA� mA� tA� besueshme nA� hulumtimet e tregut. Dhe nA�se keni kohA� tA� lirA�, mund tA� mbushni anketa dhe fitoni para nga to.

i-Say A�shtA� i mundur pA�r paisjet iOS dhe Androit, pa pagesA�.

5. Fiverr

Fiverr A�shtA� njA� nga a�?tregjeta�� mA� tA� mA�dha pA�r shA�rbime. Ky aplikacion ju jep qasje nA� mbi 3 milion shA�rbime duke filluar nga 5 dollarA�.

Fiverr A�shtA� i disponueshA�m pA�r paisjet iOS dhe Android, pa pagesA�.

6. App Trailers

Ashtu si edhe emri e tregon, App Trailer ju shfaq pA�rdoruesve video tA� shkurtra 30 sekonda, reklama kA�to tA� aplikacioneve tA� reja. PA�r secilA�n video qA� ju shikoni, fitoni edhe para. Dhe nA�se shkarkoni ndonjA� nga aplikacionet, ju fitoni edhe mA� shumA�.

Ky aplikacion A�shtA� i mundur pA�r paisjet iOS dhe Android, pa pagesA�.

7. Loot

Ju mund ta��i shikoni fushatat nga markat e preferuara dhe thjesht mund tA� pA�rzgjidhni atA� qA� ju intereson mA� shumA�. Aksioni kompletohet duke e bA�rA� njA� fotografi pA�r atA� markA�, dhe pastaj ta��a shpA�rndani nA� rrjetet sociale. Nga ky aplikacion mund tA� fitoni para, por dhe shpA�rblime tA� tjera.

Ky aplikacion A�shtA� i disponueshA�m pA�r pajisjet iOS dhe Android.