20:19 / E Martë, 13 Mars 2018

Apple blen kompaninë e aplikacionit Texture

Apple do të blejë shërbimin dixhital Texture, i cili u jep përdorues akses në artikuj nga gazeta të ndryshme publikuar nga kompani të ndryshme në këmbim të një tarife mujore.

Texture është në pronësi të Net Issue Media, një konsorcium i Conde Nast, Hearst Magazines, Meredith Corp, News Corp dhe Rogers Media.

Gjigandi i iPhone vendosi të mbajë të fshehura termat financiare të marrëveshje dhe nuk komentoi blerjen.

Texture ofron për 9.99 dollarë në muaj akses në plot 200 tituj. Shërbimi debutoi për herë të parë në 2010-ën dhe ishte në mesin e aplikacioneve më të mira të App Store për 2016-ën.