10:17 / E Mërkurë, 31 Tetor 2018 / indeksADMonline

Apple zbulon iPad Pro të ri, me dizajn ndryshe

IPad nuk ka ndryshuar pamjen e saj shumë që nga fillimi i saj. Gjithmonë ka qenë një tabletë me një buton të shquar, një port pronësor, anët e pjerrëta, dhe korniza të zeza. Kjo ndryshon sot.

Projekti i ri i iPad-it përmban një dizajn krejtësisht të ndryshëm nga ajo që kemi parë më parë. Tani mund të përdorni një gamë të re të aksesorëve dhe mund ta përdorni iPad Pro si një bateri të improvizuar për telefonin tuaj.

Modeli më i vogël merr një përmirësim nga 10.5-inç në 11 inç në të njëjtën gjurmë. IPadi më i madh, nga ana tjetër, mban të njëjtën madhësi të ekranit prej 12.9 inç, por e zvogëlon dukshëm trupin./Indeksonline/