14:43 / E Martë, 03 Tetor 2023 / L K

Arbnor Rushiti fitues i BMW të serisë së 3-të – Go+ LOJË E TRENT

Arbnor Rushiti nga Ferizaji është fituesi i parë me fat i serisë 3 të BMW krejt të re në LOJË E TRENT me GO+. Loja është ende në vazhdim, dhe ka edhe 4 BMW të tjera për t’u rrëmbyer, së bashku me shpërblime të tjera ditore. 

Loja është ende duke vazhduar dhe të bëheni pjesë e saj është shumë e thjeshtë – gjejeni kodin e lojës së vendosur nën kapak dhe regjistrojeni atë në faqen e internetit të lojës GO+: lojagoplus.com.

Por prisni, ka edhe më shumë!

https://fb.watch/nrHgAF0Axh/

Përveç BMW-ve që kanë mbetur, ka edhe shpërblime të tjera ditore dhe javore në LOJË E TRENT që mund t’i fitoni.

Pra, çfarë po prisni? Bëhuni pjesë e lojës sot!

lojagoplus.com