13:01 / E Enjte, 19 Mars 2020

Argëtohu në shtëpi me KUGO TV Falas nga KUJTESA!

Në këtë kohë kur të gjithëve u bëhet thirrje që të qëndrojnë në shtëpi, për shkak të evitimit të përhapjes së pandemisë, për të bërë sa më të lehtë dhe të këndshëm qëndrimin në shtëpi për të gjithë klientët e saj, Kujtesa dhuron aplikacionin KUGO TV, platformën me përmbajtje të të gjitha kanaleve televizive si dhe përmbajtjen e filmave VoD, plotësisht FALAS për përdorim!

Të gjithë jemi duke kaluar në një kohë të vështirë dhe për t’a bërë këtë sa më të lehtë dhe për të ju argëtuar në shtëpitë e juaja, shkarkoni aplikacionin KUGO TV dhe shikoni të gjithë platformën e kanaleve televizive të Kujtesa, ligat e sportit dhe mbi të gjitha, Video Klubin e KUGO ku mund të gjeni librarinë e pafund të filmave, serialeve, dokumentarëve, filmave të animuar për fëmijë, koncerte me muzikë live e shumë përmbajtje të ndryshme.

Të gjithë Klientët e Kujtesa do tëpranojnë SMS këto ditë me user-in dhe fjalëkalimin përqasje në KUGO TV.

Për të gjithë përdoruesit e pajisjeve Android Aplikacioni KUGO TV shkarkohet pa pagesë në linkun më poshtë:

https://bit.ly/2QrHrpo

Për të gjithë përdoruesit e pajisjeve iOS Aplikacioni KUGO TV shkarkohet pa pagesë në linkun më poshtë:

https://apple.co/2WnLxmc

KUGO TV do të jetë FALAS për të gjithë klientët e Kujtesa, deri në afat të pacaktuar, duke marr parasysh situatën e jashtëzakonshme.

Rrin’shpi me KUGO TV.