15:33 / E Enjte, 28 Shtator 2023 / S Z

Arkitekturë moderne dhe unike, vetëm në Kompleksin Banesor “Te Kodra” në Suharekë

Me një arkitekturë moderne dhe unike Cima Construction po ndërton Kompleksin banesor  “Te Kodra” në Suharekë, e cila do të jetë një  lagje moderne. Ka një plan urbanistik dhe shtrihet në pjesën Jug-Perendimore të qytetit dhe çdo ditë e më shumë po bëhet pjesë e rëndësishme e këtij qyteti.

 Lokacioni i Kompleksit Banesor “Te Kodra” si i tillë ka qasje shumë të mirë si për automjete gjithashtu edhe për këmbësorët në Rrugën“Adem Kuqi”, “Milit Kryeziu”dhe“Pavaresia”.

 Objektet kanë orientim Lindje-Perendim dhe Jug, me dritë dhe diell të mjaftueshëm si dhe hapësira të lira duke respektuar distancat e nevojshme për banim. 

“TE KODRA” përbëhet me tre objekte afaristo-banesore nga -2B+P+7 duke u lidhur mirë njëra me tjetrën.

Arkitektura moderne, unike dhe e qëndrueshme e bën këtë kompleks të veçantë. Kompleksi ofron mundësi të mira për zhvillimin e jetës familjare të shëndoshë me hapësira gjelbëruese, shtigje dhe hapësira për lojë. 

Stabiliteti i ndërtesës është kushti kryesorë i projektimit dhe ndërtimit, duke respektuar me përputhshmëri normat dhe standardet europiane si dhe duke i`u referuar materialeve me cilësinë më të lartë në industrinë e ndërtimit.

 Tullat me linja të thjeshta e karakterizojnë fasadën e objekteve dhe i japin një frymë të re Kompleksit “TE KODRA”, dhe sigurojnë izolim të përkryer dhe një fasadë qe mirëmbahet lehtë dhe i qëndron kohës. 

Duke marrë parasysh kërkesat e klientëve tanë që gjithmonë na kanë besuar, ne do të mundohemi të aplikojmë teknologjitë e fundit në ndërtim për të ofruar dinamikën dhe cilësinë më të lartë në çdo njësi banesore dhe duke u kujdesur deri në detajin më të vogël nga ana funksionale dhe shfrytëzueshmërinë e çdo hapësire.

Privatësia dhe komoditeti i banorëve është rritur duke organizuar në cdo hyrje të objektit L1 me 5 njësi banesore dhe L2,L3 vetëm nga 4 njësi banesore në kate të lidhura me shkallë të gjera dhe 2 ashensorët komod.Parkingjet për vetura në bodrumet e ndërtesave i plotësojnë nevojat për banorët e ndërtesave duke respektuar standardet dhe normat e ndërtimit.

Gjithashtu parkingjet jashtë ndërtesave i plotësojnë nevojat e lokaleve afariste dhe janë në harmoni me kriteret të cilat parashihen sipas planeve dhe rregullave urbanistike.