17:06 / E Shtunë, 17 Prill 2021 / A K

Arkivoli i Princit Philip vendoset në qemerin mbretëror

Arkivoli i Princit Philip është vendosur në qemerin mbretëror në Kapellën St.George.

Para se të ulej poshtë arkivoli, drejtuesi i kësaj kapelle tha “Shko përpara në udhëtimin tënd nga kjo botë, o shpirt i krishterë”.

Arkivoli i i Dukës së Edinburgut u vendos në një katafalk në një pllakë mermeri dhe u ul në qemer me motor elektrik.