12:32 / E Diele, 03 Maj 2020

Armiqtë e shëndetit të mëlçisë

Mëlçia është organi më i madh i trupit të njeriut dhe ka shumë funksione.

Mirëpo edhe pse ka kaq shumë funksione jetike për njeriun, ajo dëmtohet lehtësisht dhe është shumë e ndjeshme nga shumë faktor të ndryshëm.

Obeziteti: Mund të çojë edhe në shfaqjen e cerozës

Pijet e gazuara

Medikamentet

Drogat

Sëmundjet gjenetike