13:02 / E Mërkurë, 27 Korrik 2022 / A K

“Arrbi Center” së shpejti edhe në Prizren, hap konkurs për punë

Dyqani ” Arrbi Center” për produkte të foshnjave dhe fëmijëve së shpejti do të hap qendrën në qytetin e Prizrenit.

“Arrbi Center” shumë shpejt do të hapet pika e re me 3000m². Adresa e qendrës për të vegjëlit tuaj është: rruga “William Walker” kilometri i dytë.

Përveç blerjeve të produkteve të ndryshme për bebe dhe fëmijë, ” Arrbi Center” ofron këndin e lodrave si dhe restaurantin me ushqime të llojllojshme.

Për këtë qendër tanimë “Arrbi Center” ka hapur edhe konkursin për punë.

Detaje më të hollësishme gjeni në fotografi: