14:42 / E Premte, 25 Shtator 2020

Arrestimi i Hysni Gucatit: Qytetari i revoltuar përplaset me policinë dhe forcat e EULEX-it

Derisa forcat e EULEX-it arrestuan Kryetarin e OVL UÇK-së, Hysni Gucatin, një nga qytetarët u revoltua me zyrtarët policorë.

Ai i revoltuar nisi një përballje me autoritetet që gjendeshin nën masa të rrepta duke ruajtur sigurinë pranë zyrës së Organizatës së Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Për më shumë detaje, ndiqni pamjet në videon më poshtë: