12:57 / E Shtunë, 10 Shkurt 2018

Arrestohen dy këngëtarët italian që e theren me thikë futbollistin shqiptar

Dy repistët italianë janë përgjegjësit për masakrimin me thikë të 20-vjeçarit shqipar Aldi Shpijati. Shijati është aktualisht një sulmues i Arcetana Calcio. Ai u godit të dielën e kaluar në mbrëmje, tri herë me thikë.

Për fat të mirë ai është jasht rrezikut për jetën. Të arrestuarit janë Yuri Margini 20 vjeç, nga Castelnovo Monti dhe Emilio Finizio. Dy këngëtraët e rrepit do të jepnin një koncert sot në mbrëmje në Torino.

Shpijati pati një grindje për motive të dobëta me të arrestuarit, ai mbrojti shokun e tij që i kishin vënë thikën në fyt.