13:53 / E Shtunë, 24 Tetor 2020

Arrestohet palestinezi që i vuri flakën xhamisë në Magurë të Lipjanit

Mëngjesin e djeshëm Policia e Kosovës e ka lokalizuar dhe ka arritur ta arrestojë të dyshuarin që i vuri flakën xhamisë së fshatit Magurë në Lipjan.

I dyshuari siç thuhet në raportin e policisë, është një burrë me kombësi palestineze.

I dyshuari pasi që është dërguar në Gjykatën Themelore në Prishtinë i është caktuar masa e paraburgimit prej një muaji.

Ai nga aty është përcjell për në qendrën e paraburgimit në Hajvali.