08:15 / E Premte, 27 Janar 2023 / L K

Arrestohet personi i kërkuar në Ferizaj

Mbrëmë rreth orëve të vona, në rrugën “Dêshmorët e Kombit” në Ferizaj policët e stacionit në Ferizaj kanë arrestuar personin e kërkuar me urdhëresë të gjykatës N.A (M/K) i moshës 29 vjeçar.

Ai ishte i kërkuar në bazë të urdhëresës së Gjykatës Themelore në Ferizaj për veprën penale ‘’Posedim i narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge’’ me dënim burgimi prej 1 vit e 2 muaj.

Pas kompletimit të dokumentacionit, i njëjti është dërguar në vuajtje  të dënimit.