21:11 / E Enjte, 11 Korrik 2019

Arrestohet personi që vidhte para në xhamia

Me datën 11 korrik 2019 rreth orës 16:00 pas informatave te pranuara përmes rrugëve operative policia ka arrestuar të dyshuarin shqiptar shtetas i Kosovës ,i cili me dyshohet se me 30 qershor 2019 duke dashur qe t’i sjell vetit përfitime pasurore me force ka depërtuar ne xhamin e Fshatit Malishev –Gjilan dhe nga aty dyshohet te se ka vjedhur një sasi te pareve.

Po ashtu i gjate  intervistimit janë gjet prova të qëndrueshme se edhe tri raste tjera te “Vjedhjeve te Renda” si ne Xhamin e fshatin Kmetovc si dhe ne dy Xhamit ne rrugën “Adem Jashari” dhe “Zija Shemsiu” ne Gjilan, i cili ne te gjitha xhamit dyshohet se ka vjedhur sasi te parave ne vlera te ndryshme. I dyshuarit është intervistuar ne prezencë te avokatit mbrojtës dhe i njëjti ndalohet për 48 ore.

Mos i humb