75 Mall Live Search
19:16 / E Premte, 22 Shtator 2023 / MSH

Arrinë iPhone 15 në Kosovë, e gjeni në ZONE Prishtinë

Gjenerata më e re e iPhoneve, gjenerata 15, tani ka arritur edhe në Kosovë.

Këtë e ka mundësuar mobil-shopi më i madh në vend, ZONE.

Në ZONE mund të gjeni të gjitha ngjyrat në dispozicion, si dhe edicionin iPhone 15 dhe iPhone 15 Pro.

ZONË përveç se është furnizuar me sasi të mjaftueshme të iPhoneve të rinj, direkt nga Apple, aty mund të kryeni edhe servisimin dhe ‘set-up-in’ e telefonit.

Tash e disa vite, kompania ZONE njihet për kualitetin e saj, si në ofrim të shërbimeve, ashtu edhe në shërbim të klientëve.