22:22 / E Enjte, 28 Maj 2020

Arsye pse duhet ta shijoni faktin qe jeni beqar

Ju mund të  mereni më  shumë  me veten tuaj

Kur jeni duke zhvilluar një marrëdhënie me dikë, do t’ju duhet të kushtoni një pjesë të madhe të kohës tuaj për ta bërë marrëdhënien të funksionojë. Kjo është koha që ju mund të jeni duke përdorur për të bërë diçka të rëndësishme. Kjo është koha që nuk do të kthehesh më kurrë.

Mos lejoni kurrë që dikush t’ju bëjë të mendoni se është gabim të qenit egoist me kohën tuaj. Në fund të fundit, është koha juaj. Sidoqoftë, thjesht mbani në mend se një marrëdhënie do t’ju kërkojë kohën tuaj. Nëse dëshironi kohën tuaj për veten tuaj, qëndroni beqarë.

Ju mund ta keni veten prioritet

Askush nuk do t’ju ​​prioritet të  parë   ndërsa e vendosni veten tuaj si të  tillë . Në shumë raste, mund të jetë sfiduese të vendosni veten si prioritete kur jeni në një lidhje. Ju mund të gjeni nevojat e marrëdhënies që tejkalojnë nevojat tuaja, dhe do të ndjeheni të detyruar ta vini veten në anën e duhur.

Ndërsa ky nuk është gjithmonë rasti, nëse kjo ndodh, ju mund të filloni të ndjeheni të paplotësuar, gjë që përfundimisht do të çojë në probleme marrëdhënie. Nëse vërtet dëshironi ta bëni vetveten përparësinë tuaj, përqafimi i një jete të vetme mund t’ju ​​ndalojë të keni interesa në kundërshtim.

Mund të  dilni me kë të  doni

Të qenit monogam mund të mos jetë zgjidhja e duhur për ju.Takimi nuk është domosdoshmërisht një angazhim, kështu që të qenit beqar ju lejon të dilni me kë dëshironi. Vetëm ju e dini, thellë brenda, nëse jeni i aftë ose nëse dëshironi të jeni monogam. Nëse jo, jeta e vetme është ndoshta basti juaj më i mirë.

Ju mund të shmangni presionin e marrëdhënieve

Ndërtimi i një marrëdhënie kërkon shumë punë, dhe mund të ju bëjë shumë presion. Me një lidhje, ju me të vërtetë duhet të jeni në të për ta fituar atë. Përndryshe, presioni mund të bëjë që ju të paloseni. Ju mund të përfundoni duke thyer zemrën e partnerit tuaj.

Nëse ideja e presioneve të një marrëdhënie ju bën të ndaleni në gjurmët tuaja, me siguri duhet të qëndroni beqarë derisa të jeni gati. Kjo është mënyra më e mirë për t’u siguruar që nuk lëndoni një person të mirë.

Ruajtja e parave është më e lehtë.

Le ta pranojmë  marrëdhëniet janë të shtrenjta! Ju duhet të kujdeseni i për takimet e zbukuruara, ditëlindjet, përvjetorët, udhëtimet dhe më shumë. Për burrat, ajo mund të jetë edhe më e kushtueshme pasi ata zakonisht e kalojnë faturën më shpesh.

Ndërsa partneri mund të mos kërkojë që të shpenzoni para për to, marrëdhënia do të jetë pak e njëanshme nëse nuk bëni. Nëse keni probleme financiare, ose nëse thjesht keni qëllim për të kursyer para, ju mund të dëshironi të qëndroni beqarë.

Ju mund ti shmangni ngjarjet dramatike në  jetën tuaj

Marrëdhëniet kanë tendencë për të futur dramë në jetën tuaj, veçanërisht nëse jeni në një marrëdhënie të keqe. Keqkuptimet, argumentet dhe luftimet mund të ndodhin. Edhe më shumë, drama mund të vijë nga pasiguritë dhe xhelozitë.

Ekziston një numër i pabesueshëm i mënyrave që drama mund të hyjë në jetën tuaj përmes marrëdhënieve.

Mos i humb