09:22 / E Enjte, 20 Prill 2023 / AR

Arsyeja pse duhet të putheni çdo natë me partnerin tuaj

E mbani mend fillimin e secilës prej lidhjeve tuaja, kur kishte vetëm pasion dhe kimi? Kur njëri nuk mund të qëndronte larg tjetrit? Derisa të kalojë koha dhe e gjithë kjo nevojë për kontakt të vazhdueshëm humbet.

Nga njëra anë, është krejtësisht normale, nga ana tjetër, nëse e lini plotësisht nevojën për kontakt fizik, edhe ajo do t’ju lërë. Por ka një mënyrë për të mos e humbur ose për ta ringjallur dhe është shumë e thjeshtë.

Puthja është puna më e mirë

Puthjet janë të mrekullueshme dhe të mjaftueshme për të na penguar të humbasim jetën tonë seksuale. Por është shumë e rëndësishme të mos harrojmë se ato nuk janë vetëm pjesë e seksit. Ne mund t’i përfshijmë ato në jetën tonë të përditshme, qoftë edhe për disa sekonda në ditë. Në fakt mjaftojnë 30 sekonda para gjumit.

Është një taktikë shumë e mirë sepse nuk të rëndon me stresin dhe presionin e seksit, por të shpëton edhe ty. Por ju kujton rëndësinë e kontaktit dhe pasionit, qoftë edhe për pak gjatë ditës. Edhe kjo ju pengon të largoheni, fizikisht dhe emocionalisht.