11:58 / E Shtunë, 25 Maj 2019

Arsyeja pse specat ngjyrë të gjelbër janë më të lirë

Në tregje ka speca ngjyrë të gjelbër, të kuq apo të verdhë. Por ata ngjyrë të gjelbër janë më të lirët.

Por pse ky lloj i specit është më i lirë?

Specat ngjyrë të gjelbër mund të merren para pjekjes dhe të dërgohen në markete. Ndërsa ata të kuq dhe të verdhë nuk mund t’i marrësh pa u pjekur.

Po ashtu specat e kuq dhe të verdhë kërkojnë pak më shumë kujdes.