23:15 / E Diele, 16 Shtator 2018

Arsyet pse jeni vazhdimisht të lodhur

Mungesa e energjisë, humorit dhe qëndrueshmëria e peshës nuk janë vetëm pasojat e ndryshimit të kohës, por edhe të zakonit.

Jeta e parregullt, tepër kafeinë dhe alkooli ndikojnë në energjinë tuaj, transmeton KosovaPress.

Këto janë 14 arsyet pse ndiheni vazhdimisht të lodhur dhe me mungesë të energjisë:

1. Qëndroni ulur shumë

2. Pini shumë pak ujë

3. Ju keni hekur në nivel të ulët

4. Jeni perfeksionist

5. Nuk hani mëngjes

6. Vuani nga hipokondria- frikë nga sëmundjet

7. Qëndroni shumë para ekranit

8. Hani ushqim me kalori të lartë

9. Ju vetë jeni në vendin e fundit

10. Jeni të parregullt

11. Pini shumë kafe edhe në kohën e gabuar

12. Jeni të ngarkuar me thirrje, mesazhe …

13. Pini alkool përpara gjumit

14. Nuk keni një rutinë gjumi