11:37 / E Shtunë, 20 Korrik 2019

Artmotion edhe me një pikë të shitjes në Prishtinë

Me qëllim të ofrimit të shërbimeve dhe informatave sa më afër klientëve, Artmotion nga sot ka hapur pikën e re të shitjes në qytetin e Prishtinës e cila ndodhet në Sheshin “Zahir Pajaziti” tek Hotel Grand.