15:07 / E Hënë, 23 Prill 2018

Asamblisti mA� i votuar i PDK-sA� nA� Prizren drejt largimit nga partia

PDK-ja ka filluar zgjedhjet e brendshme nA� parti por sinjalet e para tA� pakA�naqA�sive kanA� filluar tA� dalin.

NjA� nga qytetet mA� tA� rA�ndA�sishme elektorale tA� PDK-sA� A�shtA� Prizreni ku siA� mA�sohet ka mjaft pakA�naqA�si brenda degA�s atje pA�r mA�nyrA�n si po menaxhohet ky proces dhe tA� tjera iniciativa partiake.

Indeksonline ka mA�suar nga burimet e saj se kjo situatA� ka ndikuar qA� grupi mA� i madh parlamentar nA� KK tA� Prizrenit, PDK-ja tA� dobA�sohet meqA� njA�ri prej asamblistA�ve mA� tA� votuar nA� kA�tA� parti, Shkodran Kryeziu tA� largohet nga ky subjekt.

Sipas burimeve, ai do tA� jetA� asamblist i pavarur nA� Kuvendin Komunal dhe nuk do ti bashkohet asnjA� subjekti politik por nA� zgjedhjet lokale A�shtA� nA� mesin e 5 asamblistA�ve mA� tA� votuar nA� nivel tA� KosovA�s me diku rreth 1 mijA� vota.

VetA� Kryezi nuk ka dashur as ta konfirmoj e mohoj largimin duke thA�nA� se a�?gjithA�ka do tA� dihet nA� ditA�t nA� vazhdima�?.

PDK-ja i humbi zgjedhjet lokale nA� Prizren pas gati 10 vitesh qeverisje nA� njA� garA� shumA� tA� ngushtA� me rreth 280 vota diferencA�./Indeksonline/