16:01 / E Martë, 12 Qershor 2018

Atletet po krijohen nga çamçakëzët që ne hedhim rrugëve (Video)

Njerëzit hedhin çamçakëzët kudo nëpër rrugë.

Por së fundmi nga çamçakëzët kanë mundësuar krijimin e disa atleteve

Këto atlete janë krijuar nga ‘Gumdrop Limited’, ‘I amsterdam’. Çamçakëzët merren nga rruga, pastrohen dhe merren si bazë materiale për atletet.

Përpos çamçakëzëve për këto atlete përdoren edhe disa goma që realizohen përmes makinave të nevojshme, transmeton Indeksonline.

Madje ajo kanë edhe aromë të çamçakëzëve. Tani kur i hidhni ato në rrugë ka mundësi që një ditë ato të bëhen atletet e dikujt./Indeksonline/

https://mashable.com/2018/06/11/recycled-chewing-gum-sneakers/