10:02 / E Diele, 23 Shkurt 2020

Audi S8 vs Jeep Grand Cheroke, ky është fituesi

Audi S8 e cila në treg kushton më shumë se 130 mijë euro edhe nga pamja duket fantastike e kombinuar po ashtu me anën e saj sportive.

Por aspak më keq nuk është as Jeep, Gran Cheroke e cila ka një dizajnë të veçantë dhe është me tetë shpejtësi.

E fuqinë e tyre e kanë dëshmuar edhe kundër njëri tjetrit, në një video të publikuar shihet se si këto dy vetura bëjnë garë të llojit ‘Drag Race’, e ku nisja ishte më e shpejtë nga Audia./Indeksonline/.

Mos i humb