21:23 / E Premte, 19 Janar 2018 / indeksADMonline

Auto-Ngjyrosje RG në Prishtinë ofron riparimin e veturës suaj! [Foto]

Auto Ngjyrosje RG në Prishtinë bënë riparimin, ngjyrosjen dhe polirimin e veturave nga aksidentet ose gërvishjet e ndryshme në vend.

Tek kjo auto-ngjyrosje mund  ta rregulloni veturën tuaj me çmime shumë të volitshme në treg po ashtu me garacion afat gjatë në punën që bëhet.

RG gjendet në fillim të rrugës “Kamer Loshi” në lagjen “Kodra e Trimave” në kryeqytet.

Numri kontaktues: 044167 616 si dhe viber :+37744167616.

Më poshtë shikoni disa fotografi të punimeve që janë bërë nga kjo Auto-ngjyrosje RG:

Të fundit