09:26 / E Premte, 06 Dhjetor 2019

Avokati i Popullit pritet t’i lërë 60 mijë kosovarë pa rritje pagash, por të hyrat e tij janë për lakmi

Politike dhe tendencioze po vlerësohet dërgimi në Gjykatën Kushtetuese Ligjin për pagat. Ky vendim pritet t’i lërë pa rritje pagash më shumë se 60 mijë qytetarë të Kosovës.

Pas shumë muaj pritjesh e shpresash për paga më të dinjitetshme, punëtorët kosovarë mund të jenë zhgënjyer tej mase me vendimin që me të drejtë po vlerësohet tendencioz dhe me prapavijë politike.

Por, Hilmi Jashari e ka luksin për të luajtur me ndjenjat e 60 mijë qytetarëve, ngase të ardhurat e tij janë për lakmi.

1400 euro neto në muaj është paga e tij si Avokat i Popullit.

Në deklarimin e pasurisë, Jashari ka deklaruar edhe mijëra euro meditje.

Ai ka dë fëmijë të punësuar, njëri në zyrën e kryeministrit që ka 730 euro pagë, dhe tjetri në një OJQ që merr pagë hiç më pak se 2000 euro./Indeksonline/

Mos i humb