12:26 / E Enjte, 13 Shtator 2018

Babai i dy fëmijëve detyrohet të heqë organin gjenital, i doli kancer i rrallë

Një baba i dy fëmijëve u detyrua të amputonte organin gjential të tij pas një “skuqje të padëmshme” që doli të ishte një formë e rrallë e kancerit.

Neil Walker, 54 vjeç, nga Bristol, e kuptoi se diçka ishte e gabuar kur njollat ​​në organet gjenitale të tij nuk po heqen.

Pasi u tha se nuk ishte asgjë për t’u shqetësuar dhe për të përshkruar një kremë steroide nga mjeku i tij, Walker këmbënguli në teste të mëtejshme.

Ai u diagnostikua më në fund me kancer penil në shtator të vitit 2014 dhe iu nënshtrua një operacioni për të amputuar majën e organeve gjenitale të tij. Megjithatë, kur kanceri u kthye vetëm disa vjet më vonë, ai duhej të hiqej tërë organi, shkruan Daily Mail, transmeton Indeksonline.