18:04 / E Enjte, 18 Prill 2024 / AR

Baby G ka një mesazh special për Noizy-n nga “Ferma Vip”

Baby G është një nga personazhet më interesantë të “Ferma Vip”. Ajo po shijon qëndrimin në shtëpinë e fermerëve në shoqërinë e personazheve të tjerë me të cilët ka krijuar edhe afrimitet të veçantë, duke treguar nga jeta e saj personale dhe karriera.

Së fundmi në një bisedë në oborr me Dijonisin dhe fermerët e tjerë, Baby G ka shprehur vlerësim për reperin, Rigles Rajku i cili njihet me emrin artistik Noizy. Ajo është drejtuar nga kamera dhe i ka përcjellë një mesazh falenderimi për mbështetjen e tij në hapat e saj të para të karrierës.

 “Noizy dua të të them faleminderit shumë për përkrahjen, mbështetjen që më ke dhënë”, thotë ajo duke iu drejtuar kamerës.