75 Mall Live Search
17:38 / E Premte, 21 Qershor 2024 / FR

Bagazh e Check-in Falas, vizito Top destinacionet evropiane me ofertat speciale të AlbaSky!

Me lokacion në Qendër të Prishtinës, Kompania Turistike Albasky, po vazhdon të sjellë çmime specialetë biletave për udhëtime drejt top destinacioneve evropiane.

Kjo kompani ka fituar besimin e udhëtarëve falë ofertave të saj të jashtëzakonshme dhe shërbimit cilësor, duke bërë të mundur që çdo udhëtim të jetë i rehatshëm për të gjithë.

Duke rezervuar biletën tuaj në AlbaSky ju përfitoni poashtu krejtësisht falas bagazhin deri në 20 kg, çantën e dorës dhe check-in-in.

Këto shërbime janë të vlefshme për të gjithë qytetarët që dëshirojnë të udhëtojnë drejt destinacioneve si Basel, Zürich, Geneva, Stuttgart, München, Düsseldorf, Hannover, Münster Osnabrück, Nürnberg, Berlin, Memmingen, Hamburg, Ljubljana, Halmstad, Växjö, Luxemburg dhe anasjelltas.

Tutje, AlbaSky ka menduar edhe për diasporën shqiptare të cilët dëshirojnë të vizitojnë atdheun gjatë pushimeve verore, duke ofruar çmime speciale të biletave për destinacione të ndryshme të Evropës dhe krejt botës.

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Biletën në Albasky mund ta rezervoni duke telefonuar në numrat tanë të telefonit: +49 7621 1559999(Gjermani), +41 61 5101153 (Zvicër), +383 48 48 84 84 (Kosovë) në Whatsup ose Viber.

Kontaktet në Facebook, Instagram, TikTok. mund ti rezervoni edhe online duke hapur faqen www.albasky.com, ku mund të caktoni datën e saktë të udhëtimit dhe të bleni biletën tuaj.

Pagesa e biletës mund të bëhet llogaritë bankare në Gjermani, Zvicër ose Kosovë, në Ria Capital ose në zyrat tona në Qendër të Prishtinës, rruga Rexhep Luci, 35, Prishtinë.

Të gjitha destinacionet:

• Basel – Prishtinë

• Zürich – Prishtinë

• Geneva – Prishtinë

• Stuttgart – Prishtinë

• München – Prishtinë

• Düsseldorf – Prishtinë

• Hannover – Prishtinë

• Münster Osnabrück -Prishtinë

• Nürnberg – Prishtinë

• Berlin Brandenburg – Prishtinë

• Memmingen – Prishtinë

• Hamburg- Prishtinë

• Ljubljana – Prishtinë

• Halmstad-Prishtinë

• Växjö-Prishtinë

• Luxemburg-Prishtinë

Pushimet verore me Albasky

Me Albasky mund të kaloni pushime fantastike në Shqipëri, Mal të Zi, Greqi, Turqi, Egjipt dhe në të gjitha vendet e tjera.

Pranoni ofertat sipas kërkesës tuaj në numrat tanë të telefonit: +49 7621 1559999 (Gjermani), +41 615101153 (Zvicër), +383 48 48 84 84 (Kosovë) në Whatsup ose Viber.

Kontaktet në Facebook, Instagram, TikTok.

Me Albasky, udhëtimi bëhet më i thjeshtë, më i lirë dhe më i këndshëm.