14:37 / E Enjte, 07 Shkurt 2019

Banka ProCredit lanson aplikacionin mobil për Klientët Privatë

ProCredit Banklanson aplikacionin mobil që ju ofron klientëve privatë një opsion të thjeshtë, shpejt dhe  përshtatshëm për menaxhim të financave përmes telefonit.

Aplikacioni mund të shfrytëzohet vetëm nga përdoruesit aktual të e-Banking.

Shkarko në AppStore

Shkarko në GooglePlay 

Karakteristikat e aplikacionit:

 • Transferta ndërmjet llogarive
 • Transferta në kursime
 • Transferta kombëtare
 • Bllokimi dhe zhbllokimi i kartelës
 • Hapja e depozitave me afat online
 • Rritja e limitit të tërheqjes në bankomat (deri 10,000 Eur)
 • Menaxhimi i limiteve të blerjeve online brenda limitit të ofruara nga banka
 • Menaxhimi i limiteve të tërheqjeve në bankomate të bankave tjera brenda limitit të ofruara nga banka

E rëndësishme:

Për qasje në aplikacion duhet të përdoret emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi që klientët posedojnë për kyçje në e-Banking.

 • SMS kodi i sigurisë – mjafton që klientët të shkarkojnë aplikacionin mobil dhe vazhdojnë të shfrytëzojnë shërbimet.
 • Tokenkodi i sigurisë – klientët të cilët përdorin token, për të funksionalizuar transfertat brenda bankës dhe kombëtare, ju lusim të konvertojnë falas kontratat e tyre me SMS Kodin e sigurisë në njërën nga degët tona.
 • Klientët që nuk kanë e-Banking – klientët të cilët nuk kanë e-Banking, mund të vizitojnë degët tona për pranim të shërbimit, shërbimi është pa pagesë edhe përfshihet në kuadër të llogarisë ProCredit Direkt.