07:34 / E Martë, 05 Dhjetor 2023 / AR

“BBVK”/ Këta janë të nominuarit e kësaj jave

Alba, Azemi, Besi, Blerando, Ylli, Blero dhe Kaderi janë banorët e nominuar të kësaj jave.

Nominimet sonte janë bërë në sy të njëri-tjetrit.