09:28 / E Enjte, 24 Nëntor 2022 / AR

Bebe Rexha

Në tranzit: Bebe Rexha bëri një vështrim të mrekullueshëm në rehatinë e aeroportit kur u pa duke mbajtur ariun e saj të vogël në LAX këtë të martë
Pamja: Akti i popit 33-vjeçar rrëshqiti një palë pantofla Louis Vuitton dhe u mbështjellë me një pallto të zezë të gjatë magjepsëse
Globetrotting: Shikimi i saj vjen dy ditë përpara se ajo të planifikohet të luajë pjesën e parë në Detroit Lions Dita e Falenderimeve Classic