13:34 / E Enjte, 18 Prill 2019

Befasitë që u ndodhin çifte në dasma, thjeshtë të paimagjinueshme

Dasma nuk vetëm është njëra prej ngjarjeve më të rëndësishme në jetën e një çifti, por gjithashtu edhe një test i vërtetë për sistemin e tyre nervor.

Pavarësisht se me sa kujdes e planifikoni, universi ka sërish disa befasi të përgatitura për ju në këtë ditë të veçantë.

Ne zgjodhëm temën e dasmës dhe ndamë disa fotografi me komplote të pazakonta.