09:20 / E Premte, 05 Mars 2021 / A. S

Bëhet trend vjedhja e pasqyra të veturave, mësoni arsyen

Shumica e pasqyrave vidhen nga makinat e shtrenjta që kanë kamera të integruar.

Në të kaluarën, vetëm makinat ishin vjedhur, por nuk është e lehtë me to, ato duhet të fshihen diku pas vjedhjes, ata zënë shumë hapësirë ​​dhe bien në sy.

Pastaj katalizatorët u bënë shumë të popullarizuar, për shkak të metaleve të shtrenjta që ata fshehin brenda.

Trendi i fundit midis kriminelëve është – pasqyra. Dhe jo vetëm çdo lloj, por ato nga makinat e shtrenjta, në të cilat janë integruar kamerat.

Vitin e kaluar, një numër i madh i vjedhjeve të pasqyrave anësore nga Porsche, Lexus, Mercedes, BMW u raportuan në Nju Jork

Nga ana tjetër, policia Hollandeze raporton se ka një trend të dukshëm të vjedhjes së teknologjisë nga pasqyra e pasme e makinave Tesla në Amsterdam. Vetëm në fundjavën e kaluar, 20 pasqyra u vodhën.

Zbatimi i ligjit po heton se kush po ble teknologjinë e vjedhur nga pasqyra e pasme, por deri më tani nuk ka përgjigje, as nga New York, as nga Amsterdami …