16:46 / E Diele, 10 Shkurt 2019

Bëni këto lëvizje çdo mëngjes, do shihni mrekulli në trupin e juaj

Nuk ka rëndësi nëse keni planifikuar të keni stërvitje gjatë ditës ose jo, ju duhet të bëni këto lëvizje cdo mëngjes.

Kjo rutinë dy minuta e gjysmë është dicka që do t’ju ndihmojë të përmirësoni qëndrimin tuaj, të forconi barkun tuaj dhe madje edhe të luftoni gripin.

Shikoni videon për më shumë/Indeksonline/