19:32 / E Hënë, 20 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Bëni seks rrallë, ja pse ndodh kjo

Ia keni bërë ndonjëherë vetes pyetjen “çfarë rëndësie ka seksi në një çift”?

Jo?E dini se shumë martesa përballen çdo ditë me probleme të ndryshme të shkaktuara pikërisht nga mungesa e aktivitetit seksual.

E dini se çfarë thonë studiuesit e marrëdhënieve në çift? Se seksi është një prej arsyeve më të mëdha që e bën një grua apo burrë të tradhëtojë ose më saktë mungesa e seksit. E dini çfarë tjetër e dëmton një marrëdhënie në çift?

Edhe shtirja.

Nëse ju shtireni se jeni duke u ndier mirë nuk duhet të mendoni se e zgjidhët problemin, në të vërtetë duhet të pyesni veten se çfarë nuk shkon dhe madje këtë t’ja komunikoni edhe partnerit tuaj, të bisedoni me të dhe të mundoheni të gjeni një mënyrë që të dy të shijoni marrëdhënien tuaj. Në seks nuk ka rregulla fikse, kjo është një marrëdhënie shumë personale dhe mbi të gjitha nuk duhet të jetë e bazuar tek pozicionet, por tek frekuenca dhe mënyra si ndiheni me njëri-tjetrin.