20:30 / E Mërkurë, 04 Tetor 2023 / AR

Bëri gjestin e pahijshëm, e pëson keq konkurrentja e ‘Për’puthen’

Dinamika të reja në ‘Për’puthen’. Në puntatën e djeshme, Saidja ka realizuar një takim me Aurelin që nuk shkoi ashtu siç pritej.

Saidja i ka kërkuar të pijë alkool por ky i fundit nuk e ka bërë për shkak të besimit fetar. Konkurrentja për arsye që nuk dihen, e ka regjistruar me kamer pa dijeni Aurelin dhe kjo është një shkelje e fortë e të drejtave të njeriut.

“Nuk duhet të përsëriten momentet kur dikush inçizon pa dijeni fshehtasi”.

Megi i ka thënë se për një kohë të papërcaktuar ajo është e pezulluar nga programi. Saidja, duket se nuk e ka pritur aspak mirë lajmin dhe është larguar nga studio e inatosur.