20:44 / E Mërkurë, 21 Shtator 2022 / AR

Besohet se tërheqin fatin e keq, 3 artikujt që nuk duhet t’i huazoni kurrë

Sipas feng shui-t, objektet që kemi në shtëpi, si dhe mënyra dhe vendi i vendosjes së tyre, ndikojnë shumë në energjinë që qarkullon. Ithtarët e kësaj filozofie besojnë se objektet në shtëpi mund të tërheqin energji të mirë, por edhe fat të keq, shqetësime dhe varfëri.

Prandaj duhet t’i kushtojmë vëmendje se çfarë gjërash mbajmë në shtëpi, por edhe nëse i përdorin të tjerët. Huazimi i gjërave nuk konsiderohet veçanërisht i mirë nga mbështetësit e feng shui. Edhe pse shpesh ndodh që të marrim hua një veshje, një gjë e tillë nuk rekomandohet.

Më mirë të dhuroni veshjet tuaja, veçanërisht nëse nuk ndiheni më rehat në të. Përpara se të vendosni të dhuroni, sigurohuni që të lani dhe hekurosni rrobat për arsye higjienike dhe energjie. Pantoflat: Besohet se në këtë mënyrë ju tërheqni një bllokim në karrierë, si dhe vështirësi në punë.

Do të ishte mirë të kishit disa palë pantofla për mysafirët që do të jenë vetëm për ta. Një orë është gjithashtu një artikull që nuk duhet t’ua huazoni të tjerëve. Besohet se duke e kthyer orën, do të merrni të gjithë energjinë negative të personit të cilit i keni huazuar këtë artikull.