21:00 / E Mërkurë, 25 Janar 2023 / AR

Big Brother VIP Kosova dhe Big Brother VIP Albania në Artmotion

Artmotion vitin e ri 2023 e nis me një ofertë të jashtëzakonshme në mes të janarit, për të gjithë klientët e Artmotion, klientë të rinj që dëshirojnë të kenë në shtëpi të veta pakon më atraktive në treg, Pakon Premium Plus.

Pakos Premium Plus me më shume se 310 kanale ekskluzive, mbi 40 kanale të sportit dhe deri në 350 mbps internet, i shtohen dy kanale të reja, përveç tanimë dy kanaleve Big Brother VIP Kosova, edhe Big Brother VIP Albania si dhe e pasuron më shumë pakon dhe atë me VOD (Video On Demand), një filmotekë e pasur me filma dhe seriale.

VOD (Video On Demand) është kinemaja në shtëpinë tuaj, ku ju mund të navigoni në një katalog të pafund të filmave më atraktivë dhe serialeve të njohura dhe t’i shikoni ato në kohën që ju dëshironi dhe kur të doni.

Të gjitha këto i gjeni në pakon Premium Plus dhe si ta merrni pakon Premium Plus është të vizitoni pikat e shitjes Artmotion apo të thirrni në 080020600 dhe do të njoftoheni për mënyrat se si të merrni pakon tuaj më të preferuar.

Kjo ofertë është e limituar.