10:17 / E Hënë, 28 Nëntor 2022 / Andronika

Bilanc i mirë për Covid19 me 28 Nëntor, 0-0-0!

Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar qytetarët se rastet pozitive me Covid-19, per 24 oret e fundit janë zero.

Po ashtu zero janë edhe vdekjet dhe rastet aktive./IndeksOnline/