15:06 / E Martë, 16 Prill 2024 / LB

Biznesmeni i njohur shqiptar në Çeki bën thirrje të votohet “Fronti Europian”

Biznesmeni i njohur shqiptar në Çeki, Bashkim Qazimi ka dal në mbështetje publike të koalicionit “Fronti Europian”, të udhëhequr nga Ali Ahmeti.

Çazimi në Facebook ka bërë thirrje që të votohet numri 4.

Koalicioni i udhëhequr nga Ali Ahmeti ka propozuar për president të Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmanin.

Pjesë e këtij koalicioni është edhe Ziadin Sela, Menduh Thaçi, dhe subjekte tjera politike.