11:01 / E Mërkurë, 25 Nëntor 2020 / OSH

Biznesmeni ‘playboy’ paraqitet me 6 gra shtatzëna, thotë se shumë shpejt do të bëhet baba i 6 fëmijëve!

“Pretty Mike”, pronar i klubeve të natës shkoi në martesën e aktorit Williams Uchemba në Nigeri, i shoqëruar nga gjashtë gra shtatzëna.

Ai tërhoqi  vëmendjen e gjithë festës. duke thënë se është babai i gjashtë fëmijëve që presin të vijnë në jetë.

Ai është një “Don-Zhuan” i njohur në Nigeri dhe flet hapur në mediat sociale për gratë me të cilat shoqërohet.

“Nuk e di cili ka nevojë ta dëgjojë këtë por një grua e bukur nuk është krijuar vetëm për një burrë, prandaj nëse do ta mbash vetëm për vete në Lagos (qyteti më i madh i Nigerisë), duhet të jesh i aftë të bësh atë që mund të bëjnë 11 burra”, është shprehur “Pretty Mike”.

Man breaks the internet after appearing at friend's wedding with his 6  heavily pregnant Girlfriends – Photos | News365.co.za
Pretty Mike reveals the names of celebrities in Nigeria who have allegedly  done plastic surgery - Information Nigeria