16:04 / E Enjte, 26 Nëntor 2020 / A. S

Black Friday në MINIMAX si asnjëherë tjetër!

Po po, mirë e lexuat Black Friday në MINIMAX si asnjëherë tjetër.

Super zbritje në të gjithë artikujt e këto super zbritje do të zgjasin plotë një javë.
30% deri në 70% zbritje totale në të gjitha brendet italiane: Piazza Italia, Man Code, Iwie, Tata Italia, J. Hart & Bros, Nice & Chic. Brendet italiane ofrojnë një gamë të gjerë të veshmbathjeve, për një veshje të menduar deri në detaje e të gjitha në super zbritje.

Edhe dekoreve të shtëpisë suaj i ka ardhur koha për ndryshim, e këtë ndryshim bëjeni me produkte nga brendi Croff, produkte cilësore me çmime shumë të arsyeshme e të gjitha në zbritje totale 30% deri në 70%.

Super zbritjet patjetër që vlejnë dhe për brendet me renome botërore: Adidas, Nike, Puma, Reebok, Timberland. 30% deri në 70% zbritje totale në produktet tuaja të preferuara nga brendet sportive, kompletoni garderobën tuaj dhe përfitoni nga këto zbritje.